IQ ПОКЕР ПОРТАЛ
За да видете целия сайт,моля регистрирайте се
To view the entire site, please register



IQ ПОКЕР ПОРТАЛ

САМО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Freerolls on 4donk.com Hi PLAYERS, we d like to invite You to join 4 in 1 multiplatform poker room called 4donk poker. We have now extended 4€ no deposit poker bonus. All countries are ok to get it. Please follow these steps to get your bonus: 1) Open an Account on 4Donk 2) Enter Promo Code: 0reg-peterk (0= ZERO) 3) Send I.D./ Passport to docs@4donk.info (ask for 4 euros for free) 4) Send Proof of Adress (Bank Statement/ Utility Bill etc) to docs@4donk.info 5) START PLAYING on 4Donk.com

Share | 
 

 22.05.2011

Go down 
АвторСъобщение
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: 22.05.2011   21st Май 2011, 21:24

Full Tilt Poker
Date & Time: Sunday, May 22, 2011 08:30 GMT / 10:30 CET / 04:30 EST
Name/ID: BankrollMob $25 Freeroll (ID: 236043720)
Password: 3UCEBREC
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 22.05.2011   21st Май 2011, 22:11

bet-at-home
Kultamitali-freeroll €500/22.05.2011/Prize: €500/Password: leijonat
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 22.05.2011   21st Май 2011, 23:53

Full Tilt Poker
Date & Time: Sunday, May 22, 2011 10:00 GMT / 12:00 CET / 06:00 EST
Name/ID: BankrollMob $25 Freeroll (ID: 236044946)
Prize: $25
Game: HoldEm NL
Password:3UXE4ADU
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 22.05.2011   22nd Май 2011, 03:26

22.05.2011

Tournament name: $50 Sunday Safari Freeroll
Poker Room: BlackStackPoker.com
Date: 19:30 EET
Prize: $50
Password: Springbok
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: 22.05.2011   

Върнете се в началото Go down
 
22.05.2011
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
IQ ПОКЕР ПОРТАЛ :: Poker Freeroll Passwords :: Freeroll Passwords-
Идете на: