IQ ПОКЕР ПОРТАЛ
За да видете целия сайт,моля регистрирайте се
To view the entire site, please register



IQ ПОКЕР ПОРТАЛ

САМО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Freerolls on 4donk.com Hi PLAYERS, we d like to invite You to join 4 in 1 multiplatform poker room called 4donk poker. We have now extended 4€ no deposit poker bonus. All countries are ok to get it. Please follow these steps to get your bonus: 1) Open an Account on 4Donk 2) Enter Promo Code: 0reg-peterk (0= ZERO) 3) Send I.D./ Passport to docs@4donk.info (ask for 4 euros for free) 4) Send Proof of Adress (Bank Statement/ Utility Bill etc) to docs@4donk.info 5) START PLAYING on 4Donk.com

Share | 
 

 19.03.2011

Go down 
АвторСъобщение
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: 19.03.2011   18th Март 2011, 21:50

The next Facebook Poker League freeroll starts at "04:30" and the password is bound. TID 375229081 - register now and best of luck!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 19.03.2011   19th Март 2011, 04:14

Mermaid poker
21\03 22:10 SirMagisk freeroll
pass: Magic555
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 19.03.2011   19th Март 2011, 05:14

PokerStars
March 19, 2011 20-00 мск
PokerSpace $100 Freeroll
367170327
Password: 62db97

Full Tilt Poker
Date & Time: Saturday, March 19, 2011 16:00 GMT / 17:00 CET / 12:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 225019050)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB999008
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
NOwinNOmany



Брой мнения : 179
Join date : 15.01.2011

ПисанеЗаглавие: Re: 19.03.2011   19th Март 2011, 06:12


Name:Gaming.fo Weekly
Prize: 100 E
Date:19-Mar
Time; 22:00
...Password: cookies20


Name:Gaming.fo Weekly
Prize: 100 E
Date:26-Mar
Time; 22:00
Password : steak20


Name:Gaming.fo Weekly
Prize: 100 E
Date:02-Apr
Time; 22:00
Password: pineapple
http://www.betcruise.com/?p=CHXY6W
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
NOwinNOmany



Брой мнения : 179
Join date : 15.01.2011

ПисанеЗаглавие: Re: 19.03.2011   19th Март 2011, 06:30

Tournament Name : FTR100 $ Freeroll
Prize Pool : 100 $
Start Date : 19-martie
Start Hour : 22:00
Password :dj3e8cvm
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
NOwinNOmany



Брой мнения : 179
Join date : 15.01.2011

ПисанеЗаглавие: Re: 19.03.2011   19th Март 2011, 06:31

GoPlay Facebook Hero €50 22:30мск 19.03.2011
pass: Qa7rEcr
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 19.03.2011   19th Март 2011, 08:05

Full Tilt Poker Date & Time: Saturday, March 19, 2011 19:00 GMT / 20:00 CET / 15:00 EST Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 225021946) Prize: $100 Game: HoldEm NL Password: MOB497600
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 19.03.2011   19th Март 2011, 08:52

Party Poker
Date & Time: Saturday, March 19, 2011 20:00 GMT / 21:00 CET / 16:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $200 (ID: 2153035)
Prize: $200
Game: HoldEm NL
Password:
MOB987123
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 19.03.2011   19th Март 2011, 09:20

FTP
Tournament Name - OPA Freeroll
Tournament Id# - 223124944
Password - 25OPAFTPFRMAR19

Full Tilt Poker
PokerOwned
226535040

password: Password: saturday4
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 19.03.2011   19th Март 2011, 10:12

PokerTime 20/03/2011
Pokersiten Forum $100 Freeroll
Price Pool:100$
Pass:PF0hehe

EverestPoker Name:Poquer777Cup
20.03 2011 - 20:00CET
Buy in: $2+.20 NL Hold'em
Pass: hj7834
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 19.03.2011   19th Март 2011, 10:48

Site: Full Tilt Poker
Date & Time: Saturday, March 19, 2011 22:00 GMT / 23:00 CET / 18:00 EST
Name/ID: BankrollMob $50 Freeroll (ID: 225016413)
Prize: $50
Game: HoldEm NL
Password:MOB566787

FTP "myftpcoach 25$"
Id: 224969397
1:00 Moscow time
pass: thegabba99no
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: 19.03.2011   

Върнете се в началото Go down
 
19.03.2011
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
IQ ПОКЕР ПОРТАЛ :: Poker Freeroll Passwords :: Freeroll Passwords-
Идете на: