IQ ПОКЕР ПОРТАЛ
За да видете целия сайт,моля регистрирайте се
To view the entire site, please register



IQ ПОКЕР ПОРТАЛ

САМО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Freerolls on 4donk.com Hi PLAYERS, we d like to invite You to join 4 in 1 multiplatform poker room called 4donk poker. We have now extended 4€ no deposit poker bonus. All countries are ok to get it. Please follow these steps to get your bonus: 1) Open an Account on 4Donk 2) Enter Promo Code: 0reg-peterk (0= ZERO) 3) Send I.D./ Passport to docs@4donk.info (ask for 4 euros for free) 4) Send Proof of Adress (Bank Statement/ Utility Bill etc) to docs@4donk.info 5) START PLAYING on 4Donk.com

Share | 
 

 18.03.2011

Go down 
АвторСъобщение
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: 18.03.2011   17th Март 2011, 23:14

FullTilt
18/03/11 13:00 (мск)
BankrollMob $25 ID: 225009127
MOB257659
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 18.03.2011   18th Март 2011, 00:02

18.03.2011

Tournament name: Cheltenham Gold Cup
Poker Room: BetFred.com
Playing: 14:00 EET
Prize: £1000
Password: no pass
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 18.03.2011   18th Март 2011, 00:58

Party Poker
Date & Time: Friday, March 18, 2011 12:00 GMT / 13:00 CET / 08:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152956)
MOB895423

PokerStars Facebook 15:00 (мск) ID: 375229096 chips
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 18.03.2011   18th Март 2011, 01:10

Full Tilt Poker
ID: 225897073
Big Winnings
18/03/11 19:00 ET
Prize: $25
PassWord: LetsMakeMoney
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 18.03.2011   18th Март 2011, 01:51

Full Tilt Poker
Date & Time: Friday, March 18, 2011 13:00 GMT / 14:00 CET / 09:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 225017734)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB268759
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 18.03.2011   18th Март 2011, 03:00

Full Tilt Poker
Date & Time: Friday, March 18, 2011 13:00 GMT / 14:00 CET / 09:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 225017734)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB268759
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 18.03.2011   18th Март 2011, 04:56

Full Tilt Poker
Date & Time: Friday, March 18, 2011 16:00 GMT / 17:00 CET / 12:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 225018981)
Password:MOB178677
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 18.03.2011   18th Март 2011, 05:16

Paradise Poker
Liga Estrela do Mes
Data:18/03/2011
21:00
Torneio: Hold'em NL
Buy-In: Freeroll
€100
Password:serta234
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 18.03.2011   18th Март 2011, 05:34

GoPlay Group in VKontakte
18/03/2011
время проведения 21:00 мск.
Призовой фонд - 50 евро

Пароль - MNRFG
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 18.03.2011   18th Март 2011, 05:39

Perpetum poker
Social network
bay in 1vip
100 euro
password 4679

Click here to register
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 18.03.2011   18th Март 2011, 06:45

Full Tilt Poker
ID: 221789144
FPCBR Freeroll Friday
18/03/11 14:00 ET
Prize: $50
PassWord: MGB7344
500max
Full Tilt Poker
ID: 226119836
Poker Press Box $25 Freeroll
18/03/11 14:15 ET
Prize: $25
PassWord: 87dm8sa
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 18.03.2011   18th Март 2011, 06:58

GoPlay Facebook Hero



Март 18, 2011 - 19:52 18/03/2011


GoPlay Facebook Hero €50 22:30мск
Pass:DraC6uh
PokerStars
Facebook Poker League freeroll
will start at 14:00 ET
the password is "blossoms"
The Tournament number is 375229119

Party Poker Date & Time: Friday, March 18, 2011 18:00 GMT / 19:00 CET / 14:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152989)
Prize: $100 Game: HoldEm NL

Password: MOB908736
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 18.03.2011   18th Март 2011, 07:48

Full Tilt Poker
Date & Time: Friday, March 18, 2011 19:00 GMT / 20:00 CET / 15:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 225021892)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB325672
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 18.03.2011   18th Март 2011, 08:52

Party Poker
Date & Time: Friday, March 18, 2011 20:00 GMT / 21:00 CET / 16:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $200 (ID: 2153033)
Prize: $200
Game: HoldEm NL
Password: MOB957535
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: 18.03.2011   

Върнете се в началото Go down
 
18.03.2011
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
IQ ПОКЕР ПОРТАЛ :: Poker Freeroll Passwords :: Freeroll Passwords-
Идете на: