IQ ПОКЕР ПОРТАЛ
За да видете целия сайт,моля регистрирайте се
To view the entire site, please register



IQ ПОКЕР ПОРТАЛ

САМО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Freerolls on 4donk.com Hi PLAYERS, we d like to invite You to join 4 in 1 multiplatform poker room called 4donk poker. We have now extended 4€ no deposit poker bonus. All countries are ok to get it. Please follow these steps to get your bonus: 1) Open an Account on 4Donk 2) Enter Promo Code: 0reg-peterk (0= ZERO) 3) Send I.D./ Passport to docs@4donk.info (ask for 4 euros for free) 4) Send Proof of Adress (Bank Statement/ Utility Bill etc) to docs@4donk.info 5) START PLAYING on 4Donk.com

Share | 
 

 17.03.2011

Go down 
АвторСъобщение
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: 17.03.2011   16th Март 2011, 22:44

jetbull Pokertip $ 30 Фриролл
27/03/11 19:00 CET
Re-Buy: первый час $ 1 да
Дополнения: $ 1 да
Пасс: pokerbull

click her to register jetbull

Jetbull Pokertip $ 30 Фриролл
20/03/11 19:00 CET
Пасс: jettip


Последната промяна е направена от Admin на 16th Март 2011, 22:46; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   16th Март 2011, 22:44

BetFred
World Hundle £1000 Freeroll
17/3 14:00 EET
prize: £1000
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   16th Март 2011, 22:45

Pokertip.cz Фриролл $ 50
Сайт игры:Expekt
24/03/11 19:00 CET
Freeroll Призы: 100 $
1 ребай в 2000 фишек за $ 1
Дополнение 1 х 3000 чипов за $ 1
Пасс: brezen24
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   16th Март 2011, 22:49

Site: Full Tilt Poker
Date & Time: Thursday, March 17, 2011 10:00 GMT / 11:00 CET / 06:00 EST
Name/ID: BankrollMob $25 Freeroll (ID: 225008991)
Prize: $25
Game: HoldEm NL
Password: MOB727745
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   16th Март 2011, 23:19

Tournament Name : Freeroll DEMENE
Prize Pool :1000$
Start Date :17 spre 18.Mar.2011
Start Hour :01:00(RO)
Password :DEMENE

Click here to register
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
NOwinNOmany



Брой мнения : 179
Join date : 15.01.2011

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   16th Март 2011, 23:34

BetFred
World Hundle £1000 Freeroll
hota:14:00 EET
premio:£1000
no pass
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   16th Март 2011, 23:59

19/03/11
YogaPoker
Preferpoker7 30$
Pass: yoga8
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   17th Март 2011, 00:57

Site: Party Poker
Date & Time: Thursday, March 17, 2011 12:00 GMT / 13:00 CET / 08:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152957)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB803356
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   17th Март 2011, 01:50

Full Tilt Poker
Date & Time: Thursday, March 17, 2011 13:00 GMT / 14:00 CET / 09:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 225017649)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB336545
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   17th Март 2011, 03:27

PokerStars
Name : Exclusive RB TurboTakedown
ID: 370832037
Prize Pool : 25 de locuri adaugate pentru turneul TurboTakedown cu premii de 1 mil. $
Start Date : 19-Martie
Start Hour : 20:00
Buy-In : 50 FPP
Password :uagwvb
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   17th Март 2011, 03:58

POKER STARS
ID :351690386
Online Poker Show Freeroll
PRIZE 275 $
PW: namaka
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   17th Март 2011, 05:14

ULTIMATEBET 17/03/11
Pokertube $100 Added
hora:20:00h
Buy-in: $1+$0.10
premio:100$ added
pass: pt100
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   17th Март 2011, 05:16

17/03/11 , Winner Poker
name: BBB PW Freeroll
ID: 2038
time: 19:00 MSK
prize: $15 added
password: THECAPSU
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   17th Март 2011, 05:16

Site: Full Tilt Poker
Date & Time: Thursday, March 17, 2011 16:00 GMT / 17:00 CET / 12:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 225018924)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB256766
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   17th Март 2011, 05:21

Lii poker
25$
Jacsapoker freeroll
21.00
password jacsapoker
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   17th Март 2011, 05:32

GoPlay Facebook Hero €50 22:30мск 17.03.2011 Ya6paHE
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   17th Март 2011, 06:48

Party Poker
Date & Time: Thursday, March 17, 2011 18:00 GMT / 19:00 CET / 14:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152988)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB812364

PokerStars Facebook 21:00 (мск) ID: 375229118
ostrich
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   17th Март 2011, 06:53

17/03/11
PKR Poker
name: $375 ADDED Facebook Tournament
time: 21:45 MSK
prize: $375
password: GREEN

name tournament : Freeroll passwordspoker and lepokerdesas
room : wildsidepoker
21:00
17 March 2011
prize; 50$
minimun;50 joueurs
PASS: pokerproteam
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   17th Март 2011, 07:49

Full Tilt Poker
Date & Time: Thursday, March 17, 2011 19:00 GMT / 20:00 CET / 15:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 225021810)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB254354
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   17th Март 2011, 08:56

Party Poker
BRM Leaderboard $200 Freeroll
17/03 21:00CET
ID 2153032
Password:
MOB884462
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   17th Март 2011, 10:48

Site: Full Tilt Poker
Date & Time: Thursday, March 17, 2011 22:00 GMT / 23:00 CET / 18:00 EST
Name/ID: BankrollMob $50 Freeroll (ID: 225016285)
Prize: $50
Game: HoldEm NL
Password: MOB782345
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: 17.03.2011   

Върнете се в началото Go down
 
17.03.2011
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
IQ ПОКЕР ПОРТАЛ :: Poker Freeroll Passwords :: Freeroll Passwords-
Идете на: