IQ ПОКЕР ПОРТАЛ
За да видете целия сайт,моля регистрирайте се
To view the entire site, please register



IQ ПОКЕР ПОРТАЛ

САМО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Freerolls on 4donk.com Hi PLAYERS, we d like to invite You to join 4 in 1 multiplatform poker room called 4donk poker. We have now extended 4€ no deposit poker bonus. All countries are ok to get it. Please follow these steps to get your bonus: 1) Open an Account on 4Donk 2) Enter Promo Code: 0reg-peterk (0= ZERO) 3) Send I.D./ Passport to docs@4donk.info (ask for 4 euros for free) 4) Send Proof of Adress (Bank Statement/ Utility Bill etc) to docs@4donk.info 5) START PLAYING on 4Donk.com

Share | 
 

 16.03.2011

Go down 
АвторСъобщение
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: 16.03.2011   15th Март 2011, 21:45

PokerStars Facebook 11:30 (мск) ID: 375229078
tuna
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 16.03.2011   15th Март 2011, 21:49

Tournament Name : PC Freeroll
Prize Pool : $25
ID: 225648811
Start Date : 19 Martie
Start Hour : 21:00
Password : Funtime5
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 16.03.2011   15th Март 2011, 22:55

16/03/11
Red-Kings- Poker
Wednesday $50 Freeroll
hora:20:00h
premio:50$
pass:free4all

DOXXbetPoker
€74.5 DOXXbet Fanpage Freeroll
16/03/11 22.00(мск) Рass: 1Facebook6

16/03/11 13:00 мск
BankrollMob $25 Freeroll ID: 225008878
MOB533364
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 16.03.2011   16th Март 2011, 00:08

Tournament name: Exclusive 100 Euro Affiliate Freeroll
Poker Room: Click here to register
Date: 23:00 EET
Prize: €100
Password: river11
Tournaments / Special
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
NOwinNOmany



Брой мнения : 179
Join date : 15.01.2011

ПисанеЗаглавие: Re: 16.03.2011   16th Март 2011, 00:31

Full Tilt Poker
16/03/11 13:00 мск
BankrollMob $25 Freeroll ID: 225008878
MOB533364
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 16.03.2011   16th Март 2011, 01:49

Site: Full Tilt Poker
Date & Time: Wednesday, March 16, 2011 13:00 GMT / 14:00 CET / 09:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 225017603)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB461434
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 16.03.2011   16th Март 2011, 04:07

AdamevePoker
PromoPoker Aded
16/03 20.00EET
Aded: 100$
Buy-in: 2.2$
Pass: BUyiNN
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 16.03.2011   16th Март 2011, 04:24

$500 PartyPoker Facebook Fan freeroll 16/03 22:00 мск
Pass: facebookpp
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 16.03.2011   16th Март 2011, 04:49

Full Tilt Poker
Date & Time: Wednesday, March 16, 2011 16:00 GMT / 17:00 CET / 12:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll ID: 225018858
MOB643735
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 16.03.2011   16th Март 2011, 05:37

GoPlay
16/03/2011
Facebook Hero €50
Password :TravUh5
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 16.03.2011   16th Март 2011, 06:41

PokerStars
Facebook Poker League Freeroll
will start at 14:00ET.
The tournament number is 375229117
The password to register is “ruby”
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 16.03.2011   16th Март 2011, 06:50

Party Poker
Date & Time: Wednesday, March 16, 2011 18:00 GMT / 19:00 CET / 14:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152987)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB789250
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 16.03.2011   16th Март 2011, 07:50

BankrollMob $100 Freeroll (ID: 225021761)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB236782
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 16.03.2011   16th Март 2011, 09:49

Odds Maker 1000$
18/03/2011
1000$NCAA Freeroll
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 16.03.2011   16th Март 2011, 10:55

Full Tilt Poker
Date & Time: Wednesday, March 16, 2011 22:00 GMT / 23:00 CET / 18:00 EST
Name/ID: BankrollMob $50 Freeroll (ID: 225016242)
Prize: $50
Game: HoldEm NL
Password: MOB565434
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 16.03.2011   16th Март 2011, 22:41

jetbull Pokertip $ 30 Фриролл
27/03/11 19:00 CET
Re-Buy: первый час $ 1 да
Дополнения: $ 1 да
Пасс: pokerbull

click her to register jetbull
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: 16.03.2011   

Върнете се в началото Go down
 
16.03.2011
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
IQ ПОКЕР ПОРТАЛ :: Poker Freeroll Passwords :: Freeroll Passwords-
Идете на: