IQ ПОКЕР ПОРТАЛ
За да видете целия сайт,моля регистрирайте се
To view the entire site, please register



IQ ПОКЕР ПОРТАЛ

САМО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Freerolls on 4donk.com Hi PLAYERS, we d like to invite You to join 4 in 1 multiplatform poker room called 4donk poker. We have now extended 4€ no deposit poker bonus. All countries are ok to get it. Please follow these steps to get your bonus: 1) Open an Account on 4Donk 2) Enter Promo Code: 0reg-peterk (0= ZERO) 3) Send I.D./ Passport to docs@4donk.info (ask for 4 euros for free) 4) Send Proof of Adress (Bank Statement/ Utility Bill etc) to docs@4donk.info 5) START PLAYING on 4Donk.com

Share | 
 

 15.03.2011

Go down 
АвторСъобщение
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: 15.03.2011   14th Март 2011, 22:26

Покер Зала - Mermaid Poker


Име на Турнира - Facebook GTD

Награда - €500

Парола -faceoff

Започва - 15.03. 20:30




Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   14th Март 2011, 22:53

Site: Full Tilt Poker
Date & Time: Tuesday, March 15, 2011 01:00 GMT / 02:00 CET / 21:00 EST Monday, March 14, 2011
Name/ID: BankrollMob $25 Freeroll (ID: 224108965)
Prize: $25
Game: HoldEm NL
Password: MOB781810
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   14th Март 2011, 23:04

Full Tilt Poker
ID: 224075589
26/03/11 21-30ET (4-30 МСК)
Prize: 25$
PassWord: POKERGURU
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
bulaf



Брой мнения : 5
Join date : 08.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   14th Март 2011, 23:31

Full Tilt Poker

PC Freeroll
ID: 225648811
19/03/11, 22:00 EET
Prize: 25$
PassWord: Funtime5
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   14th Март 2011, 23:32

Inter Poker
Facebook €550 Freeroll
Date: 22/04
Time 20:00CET
Password: GTFC
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   14th Март 2011, 23:35

Mansion Poker
Freeroll FTR100
data: 15.03.2010 15:00 ET
prize: $100
password: k3nc22N
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   14th Март 2011, 23:40

PokerStars
Online Poker Show - Freeroll
id: 351690386 prize:
$275
17.03 22:35 MSK
password: namaka
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   14th Март 2011, 23:51

Facebook Poker League
id: 368741785
prize: $26
15.03 14:00 MSK
password: ninja
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   15th Март 2011, 00:51

Party Poker
Date & Time: Tuesday, March 15, 2011 12:00 GMT / 13:00 CET / 08:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152953)
MOB756430
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   15th Март 2011, 01:08

Tournament name: Exclusive 100 Euro Affiliate Freeroll
Poker Room: ToroPoker.com
Date: 23:00 EET
Prize: €100
Password: river11
Tournaments / Special

Click here to register
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   15th Март 2011, 03:12

PokerHeaven 27/03 22:30 мск
500 Сommunity free
Pass: pears
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   15th Март 2011, 04:21

EuroSuperPoker
liga facebook marzo 75$
15.03 22.00 msk
pass: Primavera
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   15th Март 2011, 04:36

paradise poker
TORNEO BERUBY
15.03.2011 21.00h
Private
pass: ganaconberuby

BestPoker
Liga Estrela do Mкs
Data:15/03/2011
21:00
$100
Password: nbpt3456
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   15th Март 2011, 04:40

Expekt Poker
Poker-Arena.cz CZ/SK freeroll
Prize Pool :25$
Start Date :15 martie
Start Hour : 21:00
Password :brezen12
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   15th Март 2011, 04:56

Site: Full Tilt Poker Date & Time: Tuesday, March 15, 2011 16:00 GMT / 17:00 CET / 12:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 225018787)
Prize: $100 Game: HoldEm NL

Password: MOB356424
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   15th Март 2011, 04:59

FullTilt
Gambling Tales Listener
17.03.2011.
21:00 ET
ID: 225668889
Prize:50$
Pass:memorystud
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   15th Март 2011, 06:02

Party poker
Details: WPT MAG PRIVATE FREEROLL
ID: 2146027
Date: 20 Mar 20:00 CET
Password: WPT32011
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   15th Март 2011, 06:11

Vigorish regular
Omaha HI LO
50 euro
password 3490
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   15th Март 2011, 06:19

Betraiser
Details: 2+2 weekly
ID: 199242
prize: $100
Date: 15.03.2011.21:00 MSK
Password: eggs

PKR Poker
Name: Facebook Freeroll
ID: 21110443
Prize: $100
Date: 15/03/11
Time: 21:45 Msk
Pass: GARDEN

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   15th Март 2011, 06:25

RPM Poker
Name: Twitter Turbo $100 Freeroll
29/03/2011
Prize: 100$
Time: 01:00 CET
Pass: winning
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   15th Март 2011, 06:46

PokerStars
Фуйсбук фриролл
Номер: 375229116
15 марта 9 вечера по москве
пароль: paperclip
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   15th Март 2011, 06:54

Party Poker Date & Time: Tuesday, March 15, 2011 18:00 GMT / 19:00 CET / 14:00 EST Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152986) Prize: $100 Game: HoldEm NL Password:
MOB759585
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   15th Март 2011, 11:04

Full Tilt Poker
Date & Time: Tuesday, March 15, 2011 22:00 GMT / 23:00 CET / 18:00 EST
Name/ID: BankrollMob $50 Freeroll (ID: 225016202)
MOB344554
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: 15.03.2011   

Върнете се в началото Go down
 
15.03.2011
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
IQ ПОКЕР ПОРТАЛ :: Poker Freeroll Passwords :: Freeroll Passwords-
Идете на: