IQ ПОКЕР ПОРТАЛ
За да видете целия сайт,моля регистрирайте се
To view the entire site, please register



IQ ПОКЕР ПОРТАЛ

САМО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Freerolls on 4donk.com Hi PLAYERS, we d like to invite You to join 4 in 1 multiplatform poker room called 4donk poker. We have now extended 4€ no deposit poker bonus. All countries are ok to get it. Please follow these steps to get your bonus: 1) Open an Account on 4Donk 2) Enter Promo Code: 0reg-peterk (0= ZERO) 3) Send I.D./ Passport to docs@4donk.info (ask for 4 euros for free) 4) Send Proof of Adress (Bank Statement/ Utility Bill etc) to docs@4donk.info 5) START PLAYING on 4Donk.com

Share | 
 

 14.03.2011

Go down 
АвторСъобщение
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: 14.03.2011   13th Март 2011, 22:59

FTP
Name: BankrollMob
ID: 224103975
Prize: $25
Time: 13:00 Msk
Pass: MOB178082

PokerStars ID: 370813680 Win Team Challenge Bay-in: $3.30 3/14/2011 19:00 Pass: canada
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 14.03.2011   13th Март 2011, 23:50

PokerStars Facebook 14:00 (мск) ID: 368741784
brown
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
bulaf



Брой мнения : 5
Join date : 08.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: 14.03.2011   13th Март 2011, 23:55

Bwin poker

bwinPokerblog WSOP2011 Freeroll
14 Mar, 19:00 EET
Pass: Luxor
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 14.03.2011   14th Март 2011, 00:19

Ladbrokes
Twitter Special
18/03 20:30CET
Password: LtC
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 14.03.2011   14th Март 2011, 00:29

Azartia Poker
Liga Del Jugon Free $125
14/03, 21/03, 28/03 - 22:00CET
Passwords: boleto, victoria, triunfo

Circus Poker
KDTPoker $25 Added
14/03 21:00CET
Password: monday

Pokerhuis
Goodfellas $100 Freeroll
14/03 21:00CET
Password: marquis
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 14.03.2011   14th Март 2011, 00:54

Party Poker
Date & Time: Monday, March 14, 2011 12:00 GMT / 13:00 CET / 08:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152954) MOB702398
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 14.03.2011   14th Март 2011, 01:18

PokerStars
id: 374799240
prize: $ 1000
pass: фриролл 150 000 участников
рега идёт
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 14.03.2011   14th Март 2011, 01:28

14.03.2011

Tournament name: €1000 Freeroll Satellite
Poker Room: i4poker.com
Playing: 20:30 EET
Prize: Top 20 gets tickets
Password: No Pass
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 14.03.2011   14th Март 2011, 01:49

FullTilt
Monday, March 14, 2011 13:00 GMT / 14:00 CET / 09:00 EST
BankrollMob $100 Freeroll (ID: 224106634)
MOB113882
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 14.03.2011   14th Март 2011, 05:32

BWIN
14/03/ 19.00 МСК
bonusbonusbonus
Prize: $15
Password: THASNO15

Site: Full Tilt Poker
Date & Time: Monday, March 14, 2011 16:00 GMT / 17:00 CET / 12:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 224107258)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB232416
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 14.03.2011   14th Март 2011, 06:01

RPM Poker
Twitter Turbo $100 Freeroll
Prize: 100$ 01:00 CET
Date: 29spre30MARTIE
Pass: winning
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 14.03.2011   14th Март 2011, 06:53

Site: Party Poker
Date & Time: Monday, March 14, 2011 18:00 GMT / 19:00 CET / 14:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152985)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB721568

PokerStars Facebook 21:00 (мск) ID: 368741815
busstop
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 14.03.2011   14th Март 2011, 07:19

PokerHuis
Name: Goodfellas $100 Freeroll
Date: 14.03.11
Time: 23:00 Msk
Prize: 100 $
Password: marquis
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 14.03.2011   14th Март 2011, 07:24

GoPlay Facebook Hero €50 22:30мск 14.03.2011 swatRe3
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 14.03.2011   14th Март 2011, 07:50

Full Tilt Poker
Date &: Monday, March 14, 2011
Time: 22:00 Мск
Name: BankrollMob $100 Freeroll
ID: 224107845
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password:MOB941554
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 14.03.2011   14th Март 2011, 09:48

Full Tilt Poker
PC Freeroll
ID: 225648811
19/03/11 15-00ET
Prize: 25$
PassWord: Funtime5
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 14.03.2011   14th Март 2011, 10:36

Site: PokerTime
Name: 50$ AllThat Poker Freeroll
Time:19:30 RO
Date: 14/03
Prize: 50$
Password: pinkpanters
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 14.03.2011   14th Март 2011, 10:51

Site: Full Tilt Poker
Date & Time: Monday, March 14, 2011 22:00 GMT / 23:00 CET / 18:00 EST
Name/ID: BankrollMob $50 Freeroll (ID: 224108443)
Prize: $50
Game: HoldEm NL
Password: MOB133482
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: 14.03.2011   

Върнете се в началото Go down
 
14.03.2011
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
IQ ПОКЕР ПОРТАЛ :: Poker Freeroll Passwords :: Freeroll Passwords-
Идете на: