IQ ПОКЕР ПОРТАЛ
За да видете целия сайт,моля регистрирайте се
To view the entire site, please register



IQ ПОКЕР ПОРТАЛ

САМО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Freerolls on 4donk.com Hi PLAYERS, we d like to invite You to join 4 in 1 multiplatform poker room called 4donk poker. We have now extended 4€ no deposit poker bonus. All countries are ok to get it. Please follow these steps to get your bonus: 1) Open an Account on 4Donk 2) Enter Promo Code: 0reg-peterk (0= ZERO) 3) Send I.D./ Passport to docs@4donk.info (ask for 4 euros for free) 4) Send Proof of Adress (Bank Statement/ Utility Bill etc) to docs@4donk.info 5) START PLAYING on 4Donk.com

Share | 
 

 10.03.2011

Go down 
АвторСъобщение
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: 10.03.2011   9th Март 2011, 22:47

Azartia Poker
Liga Del Jugon Free $125
21/03/2011
hora:22:00CET
premio:125$
pass: victoria

Inter Poker
Facebook €550 Freeroll
22/04 20:00CET
Password: GTFC
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 10.03.2011   9th Март 2011, 22:53

Wlidsidepoker
Bularianforum $50 Freeroll
10/03-11/-03 00:00 pm



Password ladyeva


Последната промяна е направена от Admin на 10th Март 2011, 06:39; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 10.03.2011   10th Март 2011, 00:07

Site: Full Tilt Poker
Date & Time: Thursday, March 10, 2011 11:00 GMT / 12:00 CET / 06:00 EST
Name/ID: BankrollMob $25 Freeroll (ID: 224103699)
Prize: $25
Game: HoldEm NL
Password: MOB543364
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 10.03.2011   10th Март 2011, 00:50

Facebook league
id: 368741780
10.03.2011 15:00
$26 prize
password: apple

Site: Party Poker
Date & Time: Thursday, March 10, 2011 12:00 GMT / 13:00 CET / 07:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152949)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB598630
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 10.03.2011   10th Март 2011, 02:42

Expekt Poker 50$
Site: Expekt Poker
Name: Pokertip.cz Freeroll
Prize: $50
Time: 20:00 Ro
Date: 10MARTIE!
Password: brezen1
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 10.03.2011   10th Март 2011, 02:46

Site: Full Tilt Poker Date & Time: Thursday, March 10, 2011 14:00 GMT / 15:00 CET / 09:00 EST Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 224106387) Prize: $100 Game: HoldEm NL Password: MOB846545
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 10.03.2011   10th Март 2011, 07:04

Site: Party Poker
Date & Time: Thursday, March 10, 2011 18:00 GMT / 19:00 CET / 13:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152981)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB605123

GoPlay
Facebook Hero €50
Password c94futA
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 10.03.2011   10th Март 2011, 07:49

PokerStars Facebook 22:00мск ID: 368741811 summer
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 10.03.2011   10th Март 2011, 08:43

Room: Hey Poker
Name: PFG-league
Date: 10.03.2011
Time: 19:00 GMT
Buy-in: $1.10
Prizepool: $35 added
Password: 977556
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 10.03.2011   10th Март 2011, 08:48

Site: Party Poker
Date & Time: Thursday, March 10, 2011 20:00 GMT / 21:00 CET / 15:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $200 (ID: 2153025)
Prize: $200
Game: HoldEm NL
Password: MOB60547

Full Tilt Poker
Date & Time:Thursday, March 10, 2011 23:00 MSK
Name/ID:BankrollMob $100 Freeroll (ID: 224107487)
Prize: $100
Game:HoldEm NL
Password:MOB254754
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: 10.03.2011   

Върнете се в началото Go down
 
10.03.2011
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
IQ ПОКЕР ПОРТАЛ :: Poker Freeroll Passwords :: Freeroll Passwords-
Идете на: