IQ ПОКЕР ПОРТАЛ
За да видете целия сайт,моля регистрирайте се
To view the entire site, please register



IQ ПОКЕР ПОРТАЛ

САМО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Freerolls on 4donk.com Hi PLAYERS, we d like to invite You to join 4 in 1 multiplatform poker room called 4donk poker. We have now extended 4€ no deposit poker bonus. All countries are ok to get it. Please follow these steps to get your bonus: 1) Open an Account on 4Donk 2) Enter Promo Code: 0reg-peterk (0= ZERO) 3) Send I.D./ Passport to docs@4donk.info (ask for 4 euros for free) 4) Send Proof of Adress (Bank Statement/ Utility Bill etc) to docs@4donk.info 5) START PLAYING on 4Donk.com

Share | 
 

 09.03.2011

Go down 
АвторСъобщение
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: 09.03.2011    8th Март 2011, 22:02

Full Tilt Poker
Scurvylicious
ID: 224279571
11/03/11 20:00 ET
$100 prize pool
PassWord: boomswitch

Full Tilt Poker
Турнир для Фанов LeagueAce.
ID: 224305287
03/04/11 15:00 ET
$500 prize pool +100$ Bounty on Username Wesmaster
PassWord: Toaster

PokerStars
Facebook Poker League - Freeroll
id: 368741746
prize: $26
data: 9.03.2011 11:30 MSK
password: party

Titan Poker
9.03.2011
Name: Poker10 bounty.
Time: 22:00 h (21:00 server time)
(Buy-in): 5$ + 0,5$.
Prize: 200$ + 2 bountys de 50$.
Re-buys: No.
Pass: bounty
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 09.03.2011    8th Март 2011, 22:43

Exclusive €100 Freeroll 23:00 pm
pass:flop10
http://www.toropoker.com/Signup.aspx?Code=g4Hj58tN
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 09.03.2011    8th Март 2011, 23:51

Site: Full Tilt Poker
Date & Time: Wednesday, March 09, 2011 11:00 GMT / 12:00 CET / 06:00 EST
Name/ID: BankrollMob $25 Freeroll (ID: 224103641)
Prize: $25
Game: HoldEm NL
Password: MOB543364
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 09.03.2011    9th Март 2011, 00:16

3/09/2011 20:15 CET Freeroll Texas Hold'em NL Freeroll €100.00

DomGame features daily freerolls. Texas Hold'em - € 100 four times a day, but also Omaha, 5 Card Draw, 32 Card Draw and Telesina freerolls. Check out the Domgame tournament schedule regularly for updates!

Click here to register Domgame
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 09.03.2011    9th Март 2011, 00:19

Full Tilt Poker $25
09/03/2011
BankrollMob $25 Freeroll
ID: 224103641
Password: MOB543364
14:00 (МСК)
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 09.03.2011    9th Март 2011, 00:55

poker stars
Facebook Poker League - Freeroll
id: 368741779
prize: $26
data: 9.03.2011 7:00ET
...password: hungry

Party Poker
Date & Time: Wednesday, March 09, 2011 12:00 GMT / 13:00 CET / 07:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152948)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB568974
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 09.03.2011    9th Март 2011, 01:36

Tournament name: 62.5€ DOXXbet Facebook
Poker Room:doxxbet
Date: 21:00 EET
Prize: €62.5
Password: FaceDOXX9
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 09.03.2011    9th Март 2011, 02:43

Name: LeagueAce.
ID: 224305287
Date:03.Aprilie
Time:20:00 ET
Prize: $500 +100$ Bounty on Username Wesmaster
PassWord: Toaster

Maxim 500 jucatori inregistrati 370
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 09.03.2011    9th Март 2011, 03:01

888.com.
Día: Miércoles 9 de marzo.
Nombre del torneo: Liga del Jugon Classic.
Hora: 22:00 h.
Precio de la entrada (Buy-in): 5$ 0,50$.
добавлено 200$.
Pass: jugoncm2

Full Tilt Poker
Date & Time: Wednesday, March 09, 2011 14:00 GMT / 15:00 CET / 09:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 224106316)
Password:MOB421434
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 09.03.2011    9th Март 2011, 03:32

PKR.com
$40 Freeroll #PKH
9.03.2011 21:30 EET
Prize: $40
Password: PKRFR
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 09.03.2011    9th Март 2011, 05:48

Site: Full Tilt Poker
Date & Time: Wednesday, March 09, 2011 17:00 GMT / 18:00 CET / 12:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 224106807)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB677735

Nume: Onlinepoker.ro password FR

Ora de inceput: 19.00 ora Romaniei (GMT+2)

Camera: Full Tilt Poker

ID: 217807286

Premii: $25

PAROLA: BBBOPRCASH
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 09.03.2011    9th Март 2011, 06:34

GoPlay Facebook Hero €50
20:30 CET
pass: 8He5raS
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 09.03.2011    9th Март 2011, 06:58

Site: Party Poker
Date & Time: Wednesday, March 09, 2011 18:00 GMT / 19:00 CET / 13:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152979)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB569120

PokerStar
Exclusive BonusBonusBonus Member - Freeroll
id: 347107766
data: 9.03.2011 21:00 MSK
prize: $15
password: 99R000REAL
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 09.03.2011    9th Март 2011, 08:11

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 09.03.2011    9th Март 2011, 08:47

Site: Full Tilt Poker
Date & Time: Wednesday, March 09, 2011 20:00 GMT / 21:00 CET / 15:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 224107413)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB236682

Site: Party Poker
Date & Time: Wednesday, March 09, 2011 20:00 GMT / 21:00 CET / 15:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $200 (ID: 2153024)
Prize: $200
Game: HoldEm NL
Password: MOB596321
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 09.03.2011    9th Март 2011, 11:54

Date & Time: Wednesday, March 09, 2011 23:00 GMT / 00:00 CET / 18:00 EST
Name/ID: BankrollMob $50 Freeroll (ID: 224108033)
Prize: $50
Game: HoldEm NL
Password: MOB563534
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: 09.03.2011    

Върнете се в началото Go down
 
09.03.2011
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
IQ ПОКЕР ПОРТАЛ :: Poker Freeroll Passwords :: Freeroll Passwords-
Идете на: