IQ ПОКЕР ПОРТАЛ
За да видете целия сайт,моля регистрирайте се
To view the entire site, please register



IQ ПОКЕР ПОРТАЛ

САМО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Freerolls on 4donk.com Hi PLAYERS, we d like to invite You to join 4 in 1 multiplatform poker room called 4donk poker. We have now extended 4€ no deposit poker bonus. All countries are ok to get it. Please follow these steps to get your bonus: 1) Open an Account on 4Donk 2) Enter Promo Code: 0reg-peterk (0= ZERO) 3) Send I.D./ Passport to docs@4donk.info (ask for 4 euros for free) 4) Send Proof of Adress (Bank Statement/ Utility Bill etc) to docs@4donk.info 5) START PLAYING on 4Donk.com

Share | 
 

 08.03.2011

Go down 
АвторСъобщение
NOwinNOmany



Брой мнения : 179
Join date : 15.01.2011

ПисанеЗаглавие: 08.03.2011   7th Март 2011, 22:43

Everest Poker
Name: UK BestBet Snowball Quel
Date: 08/03
Time: 21:00 CET
ID: 45931274
Password: dsjh398
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
NOwinNOmany



Брой мнения : 179
Join date : 15.01.2011

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   7th Март 2011, 22:45

NUME TURNEU:POKERCAM WEEKLY
POKER SITE:CDpoker
DATA: 8 martie 2011
ORA: 05:00
PREMIU:100$
PAROLA:cruising
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   7th Март 2011, 22:47

PokerStars
Name: Online Poker Show - Freeroll
Date: 10.03.2011
Prize: $275
ID: 351690385
Time: 23:35 MSK
Password: hydra
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   7th Март 2011, 23:27

08.03.2011
09.03.2011
10.03.2011

Tournament name: Meedweek freeroll
Poker Room: GuruPlayPoker.com and SmartLivePoker.com
Date: 22:00 EET
Prize: $200
Password: guruplayfr
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   7th Март 2011, 23:47

Full Tilt Poker
Date & Time: Tuesday, March 08, 2011 11:00 GMT / 12:00 CET / 06:00 EST
Name/ID: BankrollMob $25 Freeroll (ID: 224103354)
MOB355654
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   8th Март 2011, 00:39

Betmost poker
PokerJP special
9.03. 14:00
$100
jponly
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   8th Март 2011, 01:20

Site: Party Poker
Date & Time: Tuesday, March 08, 2011 12:00 GMT / 13:00 CET / 07:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152947)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB539537
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
NOwinNOmany



Брой мнения : 179
Join date : 15.01.2011

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   8th Март 2011, 02:05

betraiser poker
2plus2
100 evro
pass . candy
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   8th Март 2011, 02:47

Site: Full Tilt Poker
Date & Time: Tuesday, March 08, 2011 14:00 GMT / 15:00 CET / 09:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 224106242)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB635654
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
NOwinNOmany



Брой мнения : 179
Join date : 15.01.2011

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   8th Март 2011, 03:15

Name: Women`s Day Freeroll
Date: 8 martie
Time: 19:00
Premii: 450E
triobet poker
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   8th Март 2011, 04:09

24/03/2011


Name: 500 E Facebook Freeroll
Date: 24. martie 2011
Time: 21.00EET
Prize: 500 E
Password: MARCHHOTSTREAK

interpoker
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   8th Март 2011, 04:58


08/03/11 , Everest Poker , name: UKBestBet Snowball Quel , ID: 45931274 , time: 21:00 CET , password: dsjh398
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   8th Март 2011, 06:08

Site: Full Tilt Poker
Date & Time: Tuesday, March 08, 2011 17:00 GMT / 18:00 CET / 12:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 224106751)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB335424

PKR
Name: Facebook Freeroll
ID: 21006791
Prize: $100
Date: 08/03/11
Time: 21:45 Msk
Pass: RAIN
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
NOwinNOmany



Брой мнения : 179
Join date : 15.01.2011

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   8th Март 2011, 06:11

Site : Konggaming
Name: $ 50 Holde'em Freeroll
Date: Zilnic
Time: 19.00 si 23.00
Prize: 50$
Pass: No Pass
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
NOwinNOmany



Брой мнения : 179
Join date : 15.01.2011

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   8th Март 2011, 06:16

Vigorosh
omaha hi pl
20.00
50 euro
perpetum poker
pas . 3200

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Grizzled



Брой мнения : 2
Join date : 28.02.2011

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   8th Март 2011, 06:27

FULL TILT BULGARIA FREEROLL ID # 222663827

password ?
NOT HAVE THAT PASSWORDS
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   8th Март 2011, 06:47

08/03/2011


GoPlay Facebook Hero €50
20:30 CET
pass: chEf7a7
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Grizzled



Брой мнения : 2
Join date : 28.02.2011

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   8th Март 2011, 06:48

Grizzled написа:
FULL TILT BULGARIA FREEROLL ID # 222663827

password ?
NOT HAVE THAT PASSWORDS

Where will be posted ?

if you find it will post the here
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   8th Март 2011, 06:51

Site: Party Poker
Date & Time: Tuesday, March 08, 2011 18:00 GMT / 19:00 CET / 13:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152980)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB564722
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   8th Март 2011, 07:18

Full Tilt Poker
25$ Freeroll Tournament
224287769
09/03/11 17-30ET
PassWord: Win25now7625
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   8th Март 2011, 07:50

PokerStars Facebook 22:00мск ID: 368741809 january
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   8th Март 2011, 08:31

Poker Room: Full Tilt Poker
Tournament Name: PlayingPokerNow.com $25 Turbo
Tournament #: 222915651
Password: 7985

Party Poker
Покерстоп 23-00 мск
2139131
пасс-PKR45
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   8th Март 2011, 08:50

Site: Party Poker
Date & Time: Tuesday, March 08, 2011 20:00 GMT / 21:00 CET / 15:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $200 (ID: 2153022)
Prize: $200
Game: HoldEm NL
Password: MOB567843

Site: Full Tilt Poker Date & Time: Tuesday, March 08, 2011 20:00 GMT / 21:00 CET / 15:00 EST Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 224107353) Prize: $100 Game: HoldEm NL Password: MOB483410
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: 08.03.2011   

Върнете се в началото Go down
 
08.03.2011
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
IQ ПОКЕР ПОРТАЛ :: Poker Freeroll Passwords :: Freeroll Passwords-
Идете на: