IQ ПОКЕР ПОРТАЛ
За да видете целия сайт,моля регистрирайте се
To view the entire site, please register



IQ ПОКЕР ПОРТАЛ

САМО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Freerolls on 4donk.com Hi PLAYERS, we d like to invite You to join 4 in 1 multiplatform poker room called 4donk poker. We have now extended 4€ no deposit poker bonus. All countries are ok to get it. Please follow these steps to get your bonus: 1) Open an Account on 4Donk 2) Enter Promo Code: 0reg-peterk (0= ZERO) 3) Send I.D./ Passport to docs@4donk.info (ask for 4 euros for free) 4) Send Proof of Adress (Bank Statement/ Utility Bill etc) to docs@4donk.info 5) START PLAYING on 4Donk.com

Share | 
 

 07.03.2011

Go down 
АвторСъобщение
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: 07.03.2011   6th Март 2011, 21:30

ПС Facebook - freeroll
id: 368741744
11:30 MSK 7/03
pass: teacher
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 07.03.2011   6th Март 2011, 23:49

Full Tilt Poker
Date & Time: Monday, March 07, 2011 11:00 GMT / 12:00 CET / 06:00 EST
Name/ID: BankrollMob $25 Freeroll (ID: 222473149)
MOB139082
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 07.03.2011   6th Март 2011, 23:50

Full Tilt Poker
Name: www-XLdollar-com
Prize: 25$
Time: 21:00 ET 28.04.2011
ID: 223343061
Password: mostbonus-com
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 07.03.2011   7th Март 2011, 02:14

07.03.2011

Tournament name: €1k Poker Hour Money
Poker Room: PokerHour.net
Date: 21:00 EET
Prize: €1000 [Top1 - €400, Top2 - €200, Top3 - €150, Top4 - €100, Top5 - €50, Top6 - €20, Top7 - €20, Top8 - €20, Top9 - €20, Top10 - €20, Top 11 to 30 - €5
Password: moneymonday

10 Raked Hands Need
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 07.03.2011   7th Март 2011, 02:35

ParadisePoker - 25 EUR Tele HU free 7.03.2011. 19:35
pass: poker07tele
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 07.03.2011   7th Март 2011, 03:02

Full Tilt Poker Date & Time: Monday, March 07, 2011 14:00 GMT / 15:00 CET / 09:00 EST Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 222476656) Prize: $100 Game: HoldEm NL Password: MOB177882
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 07.03.2011   7th Март 2011, 05:55

Full Tilt Poker
Date & Time: Monday, March 07, 2011 17:00 GMT / 18:00 CET / 12:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 222477163)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB232404
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 07.03.2011   7th Март 2011, 06:59

7/3 21:00мск HoldEm NL Party Poker $100 MOB475869

GoPlay Facebook Hero €50 22:30мск 07.03.2011 p25Seph
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 07.03.2011   7th Март 2011, 07:27

POKERSTARS
ID 368641192
PASS: RRMAR
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 07.03.2011   7th Март 2011, 07:32

UNIBET Poker €100



Март 7, 2011 - 20:28 07/03/2011


‎07/03/11 , [ UNIBET Poker ] , name: PokerPT da Estrela do Mês , time: 21:00 CET , prize: €100 , password: 8712asde

Everest.fr 10 token step1



Март 7, 2011 - 20:25 07/03/2011


‎07/03/11 , [ Everest.fr ] , name: Ligue en Or freeroll , prize: 10 token step1 , password: Gondenle
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 07.03.2011   7th Март 2011, 07:48

PokerStars Facebook 22:00мск ID: 368741808 limbo
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: 07.03.2011   

Върнете се в началото Go down
 
07.03.2011
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
IQ ПОКЕР ПОРТАЛ :: Poker Freeroll Passwords :: Freeroll Passwords-
Идете на: