IQ ПОКЕР ПОРТАЛ
За да видете целия сайт,моля регистрирайте се
To view the entire site, please register



IQ ПОКЕР ПОРТАЛ

САМО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Freerolls on 4donk.com Hi PLAYERS, we d like to invite You to join 4 in 1 multiplatform poker room called 4donk poker. We have now extended 4€ no deposit poker bonus. All countries are ok to get it. Please follow these steps to get your bonus: 1) Open an Account on 4Donk 2) Enter Promo Code: 0reg-peterk (0= ZERO) 3) Send I.D./ Passport to docs@4donk.info (ask for 4 euros for free) 4) Send Proof of Adress (Bank Statement/ Utility Bill etc) to docs@4donk.info 5) START PLAYING on 4Donk.com

Share | 
 

 03.03.2011

Go down 
АвторСъобщение
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: 03.03.2011   2nd Март 2011, 22:19

Name: Poker Exchange
Prize: 100E
Time: 21:00 CET
Date: 4MARTIE!!
Password: raise04
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 03.03.2011   2nd Март 2011, 22:45

Full Tilt Poker
03/03/11 21-00 ET
PokerInvaders.com FreeRoll
ID: 222889849
25$
PassWord: lamblion
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 03.03.2011   2nd Март 2011, 23:31

03/03/11 , [ Poker Stars ] , name: PokerPages Rags to Riches Rd 1 Freeroll , ID: 368641189 , time: 21:30 EET , prize: $4.40 , password: RRMAR
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 03.03.2011   3rd Март 2011, 00:00

Full Tilt Poker
Date & Time: Thursday, March 03, 2011 11:00 GMT / 12:00 CET / 06:00 EST
Name/ID: BankrollMob $25 Freeroll (ID: 222472818)
Prize: $25
Game: HoldEm NL
Password: MOB785745
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 03.03.2011   3rd Март 2011, 00:10

Full Tilt Poker
pokertmbolivar
id: 222431094
04/03/2011
hora:20:00 ET
buy-in: 0.50$ + 0.10$
pass: venezuela
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 03.03.2011   3rd Март 2011, 00:48

Party Poker
Date & Time: Thursday, March 03, 2011 12:00 GMT / 13:00 CET / 07:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152943)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB341679
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
NOwinNOmany



Брой мнения : 179
Join date : 15.01.2011

ПисанеЗаглавие: Re: 03.03.2011   3rd Март 2011, 01:27

Site: EuroPoker
Name: $1,000 Thursday Freeroll
Time: 19:45 Ro
Prize: 1.000$
Password: Not Need!!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 03.03.2011   3rd Март 2011, 02:48

Full Tilt Poker
Date & Time: Thursday, March 03, 2011 14:00 GMT / 15:00 CET / 09:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 222476343)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB874545
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 03.03.2011   3rd Март 2011, 04:23

Guruplaypoker
Name : Midweek freeroll
Date : 03.Martie
Time : 22:00
Prize : 200 $
Pass : guruplayfr
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 03.03.2011   3rd Март 2011, 04:39

Mar 3, 2011 Unibet poker
Details: Torneo Pokercomes
Date: 3 Mar 21:34 CET
Prize: €500
Password: cepasica21

FTP
Railbirds ranking extras

ID: 221324953

bay in: $1+$0.10

Password: 2jfnsvnp
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Moderators
Admin
avatar

Брой мнения : 45
Join date : 07.01.2011

ПисанеЗаглавие: Re: 03.03.2011   3rd Март 2011, 04:43

03/03/11 , [ PokerStars ] ,
name: Online Poker Show Freerol ,
ID: 351690384
password: nix
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 03.03.2011   3rd Март 2011, 05:47

Site: Full Tilt Poker
Date & Time: Thursday, March 03, 2011 17:00 GMT / 18:00 CET / 12:00 EST
Name/ID: BankrollMob $100 Freeroll (ID: 222476853)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB293787
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 03.03.2011   3rd Март 2011, 06:25

Perpetum poker
Vigorish regular
50 euro
24 min
pass 4468
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
NOwinNOmany



Брой мнения : 179
Join date : 15.01.2011

ПисанеЗаглавие: Re: 03.03.2011   3rd Март 2011, 06:36

Party Poker freeroll
WPT MAG PRIVATE
2011-03-20 16:00:00
Prize: $1000
pass: WPT32011
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 03.03.2011   3rd Март 2011, 06:37

03/03/2011


GoPlay Facebook Hero €50
20:30 CET
pass: 7apHu4h
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 03.03.2011   3rd Март 2011, 06:47

Site: Party Poker
Date & Time: Thursday, March 03, 2011
18:00 GMT / 19:00 CET / 13:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152975)
Prize: $100
Game: HoldEm NL
Password: MOB346721
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: 03.03.2011   

Върнете се в началото Go down
 
03.03.2011
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
IQ ПОКЕР ПОРТАЛ :: Poker Freeroll Passwords :: Freeroll Passwords-
Идете на: