IQ ПОКЕР ПОРТАЛ
За да видете целия сайт,моля регистрирайте се
To view the entire site, please register



IQ ПОКЕР ПОРТАЛ

САМО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Freerolls on 4donk.com Hi PLAYERS, we d like to invite You to join 4 in 1 multiplatform poker room called 4donk poker. We have now extended 4€ no deposit poker bonus. All countries are ok to get it. Please follow these steps to get your bonus: 1) Open an Account on 4Donk 2) Enter Promo Code: 0reg-peterk (0= ZERO) 3) Send I.D./ Passport to docs@4donk.info (ask for 4 euros for free) 4) Send Proof of Adress (Bank Statement/ Utility Bill etc) to docs@4donk.info 5) START PLAYING on 4Donk.com

Share | 
 

 02.03.2011

Go down 
АвторСъобщение
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: 02.03.2011   1st Март 2011, 22:29

Toro Pokeris 100€
Exclusive 100 Euro
Affiliate Freeroll
Tournaments/Special
ID:9832825
02/03/2011 22:00 EET
Password: holdem9
Max=500 Players
+++
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 02.03.2011   1st Март 2011, 23:55

Full Tilt Poker
Date & Time: Wednesday, March 02, 2011 11:00 GMT / 12:00 CET / 06:00 EST
Name/ID: BankrollMob $25 Freeroll (ID: 222472755)
MOB562364
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 02.03.2011   2nd Март 2011, 00:15

Betmost Poker
02/03/11 [ Betmost Poker ] , name: Gambler Freeroll , prize: $250 , time: 20:00 ET , password: bankroll
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 02.03.2011   2nd Март 2011, 00:58

Party Poker
Date & Time: Wednesday, March 02, 2011 12:00 GMT / 13:00 CET / 07:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152941) MOB326789
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 02.03.2011   2nd Март 2011, 01:05

Fulltiltpoker
Tournament Date and Time: March 6th, 2011 @ 21:00
Tournament #222698726
Password: roughdiamonds
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: 02.03.2011   

Върнете се в началото Go down
 
02.03.2011
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
IQ ПОКЕР ПОРТАЛ :: Poker Freeroll Passwords :: Freeroll Passwords-
Идете на: