IQ ПОКЕР ПОРТАЛ
За да видете целия сайт,моля регистрирайте се
To view the entire site, please register



IQ ПОКЕР ПОРТАЛ

САМО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Freerolls on 4donk.com Hi PLAYERS, we d like to invite You to join 4 in 1 multiplatform poker room called 4donk poker. We have now extended 4€ no deposit poker bonus. All countries are ok to get it. Please follow these steps to get your bonus: 1) Open an Account on 4Donk 2) Enter Promo Code: 0reg-peterk (0= ZERO) 3) Send I.D./ Passport to docs@4donk.info (ask for 4 euros for free) 4) Send Proof of Adress (Bank Statement/ Utility Bill etc) to docs@4donk.info 5) START PLAYING on 4Donk.com

Share | 
 

 28.02.2011

Go down 
АвторСъобщение
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: 28.02.2011    27th Февруари 2011, 21:16

PokerHour
Poker Hour Money
28/02 20:00 CET
Prise:€1000
Pass: moneymonday
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 28.02.2011    27th Февруари 2011, 21:32


100$ freeroll 20.00 pm
password tyminted

Click here to register
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 28.02.2011    27th Февруари 2011, 23:03

Feb 28, 2011 Bwin poker
Details: 250$ PokerMax HU freeroll
Date: 28 Feb 20:00 CET
Prize: $250
Password: pokermax28
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 28.02.2011    28th Февруари 2011, 01:08

FullTilt
Date & Time: Monday, February 28, 2011 11:00 GMT / 12:00 CET / 06:00 EST
Name/ID: BankrollMob $50 Freeroll (ID: 220154667) MOB137882

Party Poker
Date & Time: Monday, February 28, 2011 12:00 GMT / 13:00 CET / 07:00 EST
Name/ID: BRM Leaderboard Freeroll - $100 (ID: 2152940)
MOB259641
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 28.02.2011    28th Февруари 2011, 02:43

28/02/2011




GoPlay Facebook Hero €50
20:30 CET
pass: tRuSt2d
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 28.02.2011    28th Февруари 2011, 02:50

Full Tilt Poker
Date & Time: Monday, February 28, 2011 14:00 GMT / 15:00 CET / 09:00 EST
Name/ID: BankrollMob $50 Freeroll (ID: 220154727)
MOB232453
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 28.02.2011    28th Февруари 2011, 03:25


Покер Зала - Bet24 Poker

Име на Турнира - Meet & Beat Bet24

Награда - $500 + $1500 in Bounty

Започва - 03.03. 20:00
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 28.02.2011    28th Февруари 2011, 04:50

PokerStars
FTRStars500
28/02 21:00 ET
Bay-in: $3 + $.30
Prize: $500 Added
ID: 340228895
Pass: dp29v5xa

04/03/2011


Copacabana
4.3 2:30 мск
barbarella 75$
pass: qwer12

02/03/2011


Copacabana
2.3 2:30 мск
barbarella 75$
pass: pkfd01
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 28.02.2011    28th Февруари 2011, 05:04

Bwin Poker
Freeroll Name: BonusBonusBonus PW Freeroll
Id: 2027 Startingtime: 28-02-2011 5pm 11:00 Hs ET
Prizepool: $15 Password THAT7USX
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 28.02.2011    28th Февруари 2011, 06:13

Unibet

Punterslounge Unibet Open Satellite
23.00 по Москве
Приз билет за 110 евро
Пароль
plubopen
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 28.02.2011    28th Февруари 2011, 08:05

Pokerstars
Facebook Poker League - Freeroll
ID 358317102
14:00 Hs ET
password: blossom
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 28.02.2011    28th Февруари 2011, 09:19

Pokerstars
PokerReviewList $100 Freeroll
28/02 21:00
ID 351924903
Password:555two777
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 998
Join date : 07.01.2011
Age : 40
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: 28.02.2011    28th Февруари 2011, 12:12

Poker Password FTP
BankrollMob.com 50$ Freeroll
ID: 220154945
password MOB991554
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://bulcar.bulgarianforum.net
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: 28.02.2011    

Върнете се в началото Go down
 
28.02.2011
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
IQ ПОКЕР ПОРТАЛ :: Poker Freeroll Passwords :: Freeroll Passwords-
Идете на: